Escampillem

Primera pàgina

Presentació

Cursos

Festivals i Jornades

El grup de música

El grup: propostes

Contactar amb nosaltres

Enllaços

El grup de música

 

L'any 1992 van començar els primers assajos d'Escampillem amb en David Ripoll (acordió diatònic), en Ferran Codina (contrabaix), l'Alba Codina (violí) i l'Alícia Portella (flabiol i tamborí). Des d'aleshores que han anat passant pel grup la Sira Cañigueral (flauta travessera), en Josep Figueres (bateria), en Daniel Ortiz (guitarra), en Buti (flauta travessera), en Xavier Castanys (mandolina), en Carles Sàez (guitarra, llaüt, buzuki i mandola) en Pere Coma (contrabaix), en Josep Fuster (violí), l'Elisenda Pujol (arpa), en Xevi Rodríguez (percussions), l’Oihane Inchaustegui (violí), la Coral Puntí (oboè) i en Lluís Grèbol (violí) abans de la formació actual.

 

 

 

 

 

 

A banda d'això han col·laborat amb Escampillem en Jordi Carreras (tenora), en Toni Pujol (contrabaix), en Xavier Pallàs (violí), la Meritxell Genís (violí), la Laura Plasència (violí), la Caterina Canyelles (veu i ximbomba), en Rafèu Sichel-Bazin (acordió diatònic), l'Oriol Casadevall (contrabaix), en Daniel Valverde (flabiol i tamborí),  en Joan Codina (flautes), i l’Anaís Falcó (violí) entre d'altres.

 

            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Escampillem som:

 

 

Dani Comadevall: violí
David Ripoll: acordió diatònic

Martí Vilà: clarinet

 

i, en alguns formats, amb l’animació de danses de Mònica Girona

Dani Comadevall: estudia al Conservatori de Girona i a l’IES Salvador Espriu; violí i Batxillerat. Forma part de la Camerata del Conservatori de Girona. És membre d'Escampillem des de 2010.

 

 

Escriure-li un missatge

 

 

Martí Vilà: estudia al Conservatori de Girona, el Conservatori del Liceu de Barcelona, l’Escola de Música de Castelló d’Empúries, el Taller de Músics i la Universitat Autònoma de Barcelona; clarinet, tenora, guitarra, baix, flabiol i tamborí, música moderna, Musicologia, Comunicació Audiovisual, Filologia Eslava i Educació i TIC. Ha tocat en diversos grups de rock, cobles i orquestres de ball, com la cobla-orquestra Marimba i la Marina. És membre d'Escampillem des de 2009.

 

Escriure-li un missatge


foto2003    

Escampillem el 2003: David Ripoll, Xavier Rodríguez,

Elisenda Pujol i Carles Sàez

Escampillem el 1999 en un concert per la Diputació:

Pere Coma, David Ripoll, Alícia Portella, Carles Sàez i Elisenda Pujol.

Escampillem avui:

David Ripoll, Dani Comadevall i Martí Vilà i, a la dreta, amb Mònica Girona.

Foto Escampillem-1999

Escampillem a Foish (Arieja, Occitània), juliol de 2003: David Ripoll, Xevi Rodríguez i Carles Sàez

Escampillem a Girona, setembre de 2006: Oihane Inchaustegui i Xevi Rodríguez

David Ripoll: estudia al Conservatori de Girona, el Conservatori de Perpinyà, la Universitat de Girona, la Universitat de Barcelona i la Universitat de Perpinyà; piano, anàlisi i escriptura, Matemàtiques, Filosofia, Filologia Catalana i Lògica i Fonaments de les Matemàtiques. Ha fet de professor d'acordió diatònic i de dansa tradicional a l’Escola de Música de Vidreres, l'Escola de Música de Calaf, l'Aula de Música Tradicional d'Osona, ha impartit cursos de música i dansa tradicionals per als estudiants de la Universitat de Girona, per als estudiants de la Universitat de Barcelona, cursos d’estiu reconeguts pel conjunt de les universitats dels Països Catalans dins el marc de la Universitat d’Estiu de Girona i de la xarxa d’universitats Joan Lluís Vives i cursos formatius per al professorat de primària i secundària per a l’Institut de Ciències de l’Educació. És membre fundador d'Escampillem.

Escriure-li un missatge

 

Foish2

Escampillem a Sora al Ballabisaura, octubre de 2007: Carles Sàez, Oihane Inchaustegui i David Ripoll

Mònica Girona: estudia al Conservatori de Girona i a la Universitat de Barcelona; piano i Medicina. És membre d'Escampillem des de 2009.

 

 

 

Escriure-li un missatge

IM