El Ball del Llémena 2013

INSCRIPCIONS

 

Ja no queden més places disponibles!

Us esperem al Ball de les Jornades el dissabte 19 d'octubre a les 22h a les escoles de Cartellà; és obert i gratuït!

 

Per participar als tallers cal que us inscriviu; les places són limitades. El preu de la inscripció és únic i de 65 € i inclou l’allotjament i els àpats de tots dos dies (dinar i sopar de dissabte i esmorzar i dinar de diumenge).

ATENCIÓ: els mestres i professors que vulguin obtenir el reconeixement per part del Departament d'Ensenyament de 20h de formació permanent per l'assistència a la trobada s'han d'inscriure directament a l'Institut de Ciències de l'Educació Josep Pallach.

Per al professorat no universitari de primària i de secundària, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya reconeix l'assistència a les jornades com a curs de 20 hores de formació permanent (com a activitat de l'Institut de Ciències de l'Educació Josep Pallach: cal que us inscriviu directament a la pàgina de l'ICE). Als estudiants de qualsevol grau de la Universitat de Girona se'ls reconeix 1 crèdit ECTS per l'assistència als tallers i balls de les Jornades. Als estudiants de llicenciatures i diplomatures de la Universitat de Girona se'ls reconeixen 3 crèdits de lliure elecció depenent de la facultat. Als estudiants de totes les llicenciatures i diplomatures de la Universitat de Barcelona se'ls reconeixen 3 crèdits de lliure elecció.