El Ball del Llémena 2014

INSCRIPCIONS

Per participar als tallers cal que us inscriviu; les places són limitades. Per informar-vos del taller d'acordió diatònic que es farà el dissabte de 15.30 a 19.30h, podeu escriure a < diatonic@balldellemena.cat >.

 

Els mestres i professors que vulguin obtenir el reconeixement per part del Departament d'Ensenyament de 20h de formació permanent per l'assistència a la trobada s'han d'inscriure directament a la pàgina de l'Institut de Ciències de l'Educació Josep Pallach. En aquest cas, escriviu-nos a < contacte@balldellemena.cat > si teniu previst de seguir el taller d'acordió.

Tota l'altra gent cal que s'inscrigui a través del formulari general.

 

Ja s'han tancat les inscripcions! Recordeu, però, que el ball de les jornades és obert a tothom i gratuït!

 

 

Als mestres i professors de primària i de secundària, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya els reconeix l'assistència a les Jornades com a curs de 20 hores de formació permanent (com a activitat de l'Institut de Ciències de l'Educació ICE-Josep Pallach). Als estudiants de qualsevol grau de la Universitat de Girona se'ls reconeix 1 crèdit ECTS per l'assistència als tallers i balls de les Jornades.