Formulari d'inscripcióPer participar a les activitats i tallers que es fan durant el dia cal que us inscriviu; les places són limitades.


El preu de la inscripció és de 75 € i inclou l’allotjament i els àpats (dinar i sopar de dissabte i esmorzar i dinar de diumenge) i la participació a tots els tallers i activitats.


Els mestres i professors que vulguin obtenir el reconeixement per part del Departament d'Educació com a curs de formació permanent per l'assistència a la trobada s'han d'inscriure directament a la pàgina de l'Institut de Ciències de l'Educació Josep Pallach AQUÍ.

 

Tota l'altra gent cal que s'inscrigui a través d'aquest formulari:

 

Recordeu que els mestres i professors que vulguin el reconeixement del Departament d'Educació cal que s'inscriguin a través de la pàgina de l'ICE de la UdG i no pas en aquesta pàgina.


DADES PERSONALS


NOM
COGNOMS

CODI POSTAL

POBLACIÓ
TELÈFON
CORREU ELECTRÒNIC
SI ESTÀS INTERESSAT EN EL RECONEIXEMENT ACADÈMIC DE LA UdG, INDICA ELS ESTUDIS QUE FAS


 

Als mestres i professors de primària i de secundària, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya els reconeix l'assistència a les Jornades com a curs de formació permanent de 30 hores (com a activitat de l'Institut de Ciències de l'Educació ICE-Josep Pallach). Als estudiants de qualsevol grau de la Universitat de Girona se'ls reconeix 1 crèdit ECTS per l'assistència als tallers i balls de les Jornades.