Campus de cultura popular de Girona 2019

18è curs d'estiu de cultura popular i tradicional


Organitza: Institut de Ciències de l'Educació Josep Pallach de la UdG, AUCOC, Escampillem i Centre Cívic Sant Narcís

Amb el suport de: Ajuntament de Girona, Generalitat de Catalunya: Departament de Cultura, Diputació de Girona, Universitat de Girona i Centre Cívic Sant Narcís

Objectius: Es vol fer descobrir als alumnes la cultura popular i tradicional mitjançant la pràctica, el coneixement i l'assistència a ballades populars, concerts i espectacles diversos. Es tracta d'un curs introductori i divulgatiu i de nivell inicial que vol presentar el doble interès de la temàtica per als docents: d'una banda pel contingut patrimonial com a part important de la nostra cultura, i de l'altra com a font especialment rica de recursos en el procés educatiu.

A qui s'adreça: a tothom qui estigui interessat a tenir un contacte amb la cultura popular i tradicional

Professorat: Cristina Caravaca, Associació de Puntaires de Girona, Enzo G.Conti, Paola Comola, Catalunya-Breizh, Gegants de Santa Eugènia i Gegants de l'esquerra del Ter, Maria Antònia Pujol, Manuel Güell, Trons de l'Onyar, Companyia Sebastià Vergés, Fal·lera Gironina Benoit Guerbigny, Àvies Remeieres de l'associació Pedra Tosca, Aurélie Giet, Teresa Malagarriga, Natàlia Ordóñez i Eugeni Domingo

Inscripcions: la participació és oberta i gratuïta per a tothom i no cal inscriure's per participar-hi, però si esteu interessants en obtenir el reconeixement del Departament d'Ensenyament o de la UdG sí que us haureu d'inscriure sense pagar res; els mestres i professors a través de la pàgina de l'ICE Josep Pallach de la UdG, <https://aserv.udg.edu/MAU/icefnu/Client/Oferta/Detall/5231>, i els estudiants de la UdG a través del formulari d'automatrícula de la pàgina <https://www.escampillem.cat/cursos>.

Calendari: 28, 29 i 30 de juny de 2019 (i tutories voluntàries els dies 1, 2 i 3 de juliol per al personal del Departament d'Educació )

Horari:

Llocs de realització: Centre Cívic de Sant Narcís i sortides a diversos espais de Girona. Podreu situar els espais del Campus i del festival Undàrius aquí: <https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=z9Nv-puVXhWg.kI4nfRLy9NPc>.

Reconeixement de crèdits i formació permanent. Teniu la possibilitat d'obtenir el reconeixement de la participació al campus (si hi esteu interessats us heu d'inscriure):

Preu: totes les activitats són obertes i gratuïtes, ara bé, si esteu interessats en obtenir el reconeixement acadèmic de pel Departament d'Ensenyament per la UdG caldrà que us inscriviu sense pagar res; en cas contrari no us heu d'inscriure.

Sistema d'avaluació (només per als qui vulguin obtenir una certificació): assistència al 80% de les hores i la realització de les activitats proposades. L'assistència a totes les hores de les sortides, però, és obligatòria per obtenir el certificat.

Continguts:

i. Tallers, activitas i xerrades (alguns d'aquests tallers i activitats es realitzen simultàniament i es podrà escollir quin seguir) els matins i tardes:

 

ii. Sortides a les nits (hi trobareu balls, concerts, cançó, sardanes, cercaviles, espectacles de carrer, etc.):

Fotos d'edicions passades del Campus: