Campus de cultura popular de Girona 2022

20è curs de cultura popular i tradicional


Organitza: Institut de Ciències de l'Educació Josep Pallach de la UdG, AUCOC, Escampillem i Centre Cívic Sant Narcís

Amb el suport de: Ajuntament de Girona, Generalitat de Catalunya: Departament de Cultura, Diputació de Girona, Universitat de Girona i Centre Cívic Sant Narcís

Objectius: Es vol fer descobrir als alumnes la cultura popular i tradicional mitjançant la pràctica, el coneixement i l'assistència a ballades populars, concerts i espectacles diversos. Es tracta d'un curs introductori i divulgatiu i de nivell inicial que vol presentar el doble interès de la temàtica per als docents: d'una banda pel contingut patrimonial com a part important de la nostra cultura, i de l'altra com a font especialment rica de recursos en el procés educatiu.

A qui s'adreça: a tothom qui estigui interessat a tenir un contacte amb la cultura popular i tradicional

Inscripcions: la participació és gratuïta per a tothom, però si esteu interessants en obtenir el reconeixement del Departament d'Educació o de la UdG us haureu d'inscriure sense pagar res, els mestres i professors a través de la pàgina de l'ICE Josep Pallach de la UdG, <https://apps.udg.edu/MAU/icefnu/Client/Oferta/Detall/9893?apart=0>, i els estudiants de la UdG a través del formulari d'automatrícula de la pàgina <https://www.aucoc.cat>.

Calendari: de l'1 al 3 de juliol de 2022

Horari:

Llocs de realització: Centre Cívic de Sant Narcís i sortides a diversos espais de Girona. Podreu situar els espais del Campus i del festival Undàrius aquí: <https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=z9Nv-puVXhWg.kI4nfRLy9NPc>.

Reconeixement de crèdits i formació permanent. Teniu la possibilitat d'obtenir el reconeixement de la participació al campus:

Preu: totes les activitats són gratuïtes

Sistema d'avaluació (només per als qui vulguin obtenir una certificació): assistència al 80% de les hores i la realització de les activitats proposades. L'assistència a totes les hores de les sortides, però, és obligatòria per obtenir el certificat.

Continguts:

i. Tallers, activitas i xerrades (alguns d'aquests tallers i activitats es realitzen simultàniament i es podrà escollir quin seguir) els matins i tardes:

ii. Sortides a les nits (hi trobareu balls, concerts, cançó, sardanes, cercaviles, espectacles de carrer, etc.):

Fotos d'edicions passades del Campus: