Campus de cultura popular de Girona 2018

17è curs d'estiu de cultura popular i tradicional


Organitza: Institut de Ciències de l'Educació Josep Pallach de la UdG, AUCOC, Escampillem i Centre Cívic Sant Narcís

Amb el suport de: Ajuntament de Girona, Generalitat de Catalunya: Departament de Cultura, Diputació de Girona, Universitat de Girona i Centre Cívic Sant Narcís

Objectius: Es vol fer descobrir als alumnes la cultura popular i tradicional mitjançant la pràctica, el coneixement i l'assistència a ballades populars, concerts i espectacles diversos. Es tracta d'un curs introductori i divulgatiu i de nivell inicial que vol presentar el doble interès de la temàtica per als docents: d'una banda pel contingut patrimonial com a part important de la nostra cultura, i de l'altra com a font especialment rica de recursos en el procés educatiu.

A qui s'adreça: a tothom qui estigui interessat a tenir un contacte amb la cultura popular i tradicional

Professorat: Brisa Rebés, Anaís Falcó, Cristian Simelio, Marco Domenichetti, Lucio Serafino, Fal•lera Gironina, Pere Romaní Amadeu Carbó, Associació, de puntaires de Girona, Eugeni Domingo, Margarita Albumà, Randellaires, Benoit Guerbigny

Inscripcions: la participació és oberta i gratuïta per a tothom i no cal inscriure's per participar-hi, però si esteu interessants en obtenir el reconeixement del Departament d'Ensenyament o de la UdG sí que us haureu d'inscriure sense pagar res; els mestres i professors a través de la pàgina de l'ICE Josep Pallach de la UdG, <http://www.udg.edu/tabid/6126/Default.aspx?ID=1983>, i els estudiants de la UdG a través del formulari d'automatrícula de la pàgina <http://www.escampillem.cat/cursos>.

Calendari: 29 i 30 de juny i 1 de juliol de 2018

Horari:

Llocs de realització: Centre Cívic de Sant Narcís i sortides a diversos espais de Girona. Podreu situar els espais del Campus i del festival Undàrius aquí: <https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=z9Nv-puVXhWg.kI4nfRLy9NPc>.

Reconeixement de crèdits i formació permanent. Teniu la possibilitat d'obtenir el reconeixement de la participació al campus (si hi esteu interessats us heu d'inscriure):

Preu: totes les activitats són obertes i gratuïtes, ara bé, si esteu interessats en obtenir el reconeixement acadèmic de pel Departament d'Ensenyament per la UdG caldrà que us inscriviu sense pagar res; en cas contrari no us heu d'inscriure.

Sistema d'avaluació (només per als qui vulguin obtenir una certificació): assistència al 80% de les hores i la realització de les activitats proposades. L'assistència a totes les hores de les sortides, però, és obligatòria per obtenir el certificat.

Continguts:

i. Tallers, activitas i xerrades (alguns d'aquests tallers i activitats es realitzen simultàniament i es podrà escollir quin seguir) els matins i tardes:

 

ii. Sortides a les nits (hi trobareu balls, concerts, cançó, sardanes, cercaviles, espectacles de carrer, mostra gastronòmica, etc.):

Fotos d'edicions passades del Campus: